Encarni Arcoya

Pertama kali kuring noél komputer yuswa abdi 18 taun. Sateuacan kuring bieu dianggo pikeun maén tapi ti saprak éta kuring tiasa tinker sareng diajar élmu komputer salaku pangguna. Memang bener yén kuring peupeus sababaraha, tapi nu ngajadikeun kuring leungit sieun nyoba jeung diajar kode, programming jeung jejer sejenna anu penting kiwari.