Tim Redaksi

LifeBytes mangrupa ramatloka internét AB. Dina ramatloka ieu kami ngabejaan ngeunaan utama wartos, tutorials sarta trik ngeunaan dunya téhnologi, kaulinan sarta komputer. Upami anjeun pencinta téknologi, upami getih ngalir kana urat anjeun ahli téknologi lajeng Vidabytes.com nyaeta kahayang anjeun pilari.

Kusabab diluncurkeun taun 2008, VidaBytes henteu lirén ngembang unggal dinten dugi ka janten salah sahiji situs wéb utama dina séktor éta.

Tim redaksi VidaBytes diwangun ku grup ahli téknologi. Upami anjeun ogé hoyong janten bagian tina tim, anjeun tiasa kirimkeun kami formulir ieu pikeun janten éditor.

Koordinator

    Éditor

    • Hirup Byte

      Profil redaksi Vidabytes, téknologi sareng situs wéb komputasi anjeun.

    • Encarni Arcoya

      Pertama kali kuring noél komputer yuswa abdi 18 taun. Sateuacan kuring bieu dianggo pikeun maén tapi ti saprak éta kuring tiasa tinker sareng diajar élmu komputer salaku pangguna. Memang bener yén kuring peupeus sababaraha, tapi nu ngajadikeun kuring leungit sieun nyoba jeung diajar kode, programming jeung jejer sejenna anu penting kiwari.

    • Isaac


    Tilas éditor

    • Update Dinten

      Update Today mangrupikeun halaman wéb anu didedikasikeun pikeun dunya parangkat lunak sareng sistem anu ngagabung sareng VidaBytes sababaraha taun ka pengker sareng ayeuna sadaya eusina diintegrasikeun kana halaman wéb ieu.

    • Iris Gamen

      Iklan sareng desainer grafis. Dina latihan kontinyu dina masalah programming. Diajar sadayana anu ngurilingan dunya téknologi penting ayeuna.