Unduh Spotify Premium APK gratis

Pikeun anu hoyong gaduh aksés ka sadaya daptar lagu Spotify tapi gratis, Urang bakal nyarioskeun sababaraha cara pikeun ngaunduh Spotify Premium APK gratis. Anjeun moal ngagaduhan kasulitan atanapi bédana utama, sabab anjeun bakal ngagaduhan sadaya fungsi anu ditawarkeun Spotify Premium.

Salah sahiji solusi munggaran anu ditawarkeun nyaéta pikeun ngaunduh Spotify Béta, ieu mangrupikeun APK anu nawiskeun kaamanan sanaos leres-leres gratis. Anjeun moal kedah ngabatalkeun jumlah naon waé pikeun réproduksi lagu, kecuali upami anjeun hoyong unduh kumargi éta henteu ngagaduhan fungsi gratis.

Ku ngaunduh Spotify Apk anjeun bakal ngagaduhan aksés kana daptar lagu-lagu anu paling sering dimaénkeun sareng dibagi, ogé lagu-lagu anu paling anyar, bahkan nganggo radio tanpa mayar biaya aplikasi. Kieu kumaha anjeun tiasa ngalakukeun éta:

Kumaha carana kéngingkeun Spotify Premium gratis?

Spotify Béta mangrupikeun vérsi gratis anu sami pisan sareng Spotify Premium, sareng pikeun ngaunduh éta anjeun kedah ngalebetkeun tautan ieu sahingga ku ngaklik anjeun tiasa langsung masang Spotify:

http://www.mediafire.com/file/ydcop3uhoipgtwl/Spotify_MOD_v8.5.29_%2528descargar-apk.net%2529.apk/file

http://www.mediafire.com/file/j18i2mcq9nyzueu/Spotify_v8.5.48.1049_MOD_%2528descargar-apk.net%2529.apk/file

APK Spotify ieu bahkan ngamungkinkeun anjeun gaduh perpustakaan anjeun nyalira, dimana anjeun tiasa ngatur lagu sareng kontén, gumantung kana anu mana anu anjeun pikaresep, sareng anjeun ogé tiasa nyiptakeun daptar puter anjeun nyalira.

Ieu mangrupikeun versi tina Spotify Premium apk gratis anu diénggalan pisan janten bakal sapertos anjeun parantos ngaunduh Spotify Premium 2019. Anjeun ogé kedah émut yén APK ieu henteu ngécéskeun kode unduh Spotify sahingga anjeun ngan ukur tiasa maénkeun lagu dina ngan ukur nganggo aplikasi.

Unduh Spotify Premium gratis kalayan parobihan ID sélulér

Upami pilihan anu sanés sanés pilihan anjeun atanapi anjeun henteu tiasa ngaunduh, anjeun tiasa milih ngarobih ID sélulér pikeun ngaunduh Spotify Premium gratis. Mimiti, anjeun kedah ngaunduh aplikasi Spotify pikeun nyiptakeun akun saolah-olah anjeun badé nganggo jasa anu mayar, saatos éta bakal nawiskeun anjeun, ku ngadaptar akun, kanikmatan waktos minimum panggunaan gratis, atanapi nalika aranjeunna nunjukkeun, periode sidang tina aplikasi.

Nanging, anjeun kedah tumut kana akun éta ti waktos éta aplikasi nyimpen ID mobile anjeun dina mémori na, janten anjeun ngadamel akun énggal sareng kalayan ID anu sami anjeun moal tiasa milih pikeun uji coba gratis Spotify Premium. Ieu sababna disarankeun yén unggal waktos jasa gratis anjeun atos, anjeun ngarobih ID tina telepon pinter.

Pikeun ieu anjeun kedah janten pangguna root telepon Android sareng dina gilirannana ngaunduh aplikasi anu disebut Device ID Changer, anjeun tiasa sacara gampang mendakanana di Google Play. Saatos ngaunduh aplikasi, anjeun kedah ngalebetkeun teras pencét tombol anu nunjukkeun kecap "Acak" sareng ku cara ieu aplikasi bakal milih ID anyar kanggo anjeun.

Prosés salajengna pikeun réngsé nyaéta restart normal hapé anjeun, buka Spotify Premium deui sareng ngadaptarkeun pangguna anyar, anjeun bakal sadar yén KTP anjeun moal émut sareng bakal nawiskeun uji coba gratis deui pikeun anjeun. Ieu mangrupikeun prosés anu sakedik langkung hésé tapi éta tetep éfisién.

Unduh Spotify Premium Gratis nganggo Surfing Percobaan Gratis

Pilihan séjén dina tabel pikeun ngaunduh Spotify gratis nyaéta ngaliwatan alat Free Trial Surfing. Ieu asalna tina aplikasi Do not Pay sareng ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun landihan nganggo kartu kiridit sacara virtual sareng gratis.

Sakali anjeun kéngingkeun landihan sareng kartu virtual anjeun ngalangkungan aplikasi ieu, anjeun bakal tiasa ngalebetkeun data kana Spotify Premium sareng anjeun bakal gaduh Spotify gratis kanggo waktos anu lami. Anjeun teu kedah hariwang ngalakukeun kajahatan, kumargi Free Trial Surfing didukung ku bank internasional.

Hiji-hijina kakurangan pikeun pilihan ieu nyaéta éta sakedap sayogi ngan ukur kanggo ios. Upami diperyogikeun pikeun pangguna Android, anjeun kedah ngalaksanakeun prosés anu sanés ngalangkungan "aksés awal" tapi lebet kana halaman wéb resmi Do not Pay.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.