tiltás feloldása a Facebookon

Facebook logó

Ki másnak és kinek a legkevésbé kellett letiltania valakit a Facebookon. Néha előfordulhat, hogy hamis profilok miatt, amelyek barátságot kérnek, máskor viszont azért, mert veszekedtünk egy személlyel, vagy elkaptuk egy hazugságon, ami megbántott minket. Idővel elképzelhető, hogy feloldjuk a tiltást a Facebookon, de hogyan történne? Ez olyan egyszerű, mint a blokkolás?

Ezután megtudjuk, hogyan lehet feloldani a tiltást a Facebookon, és hogyan kell ezt megtenni. Bár ehhez mielőtt letiltott személyeket kell kapnia. Hajrá?

Blokkolás a Facebookon, a fegyver a nem megfelelő profilok elleni küzdelemhez

közösségi oldal

A közösségi hálózatok nagyszerű találmány. Lehetővé teszi, hogy több tíz, száz, ezer és millió emberrel legyünk kapcsolatban. Ismert és ismeretlen egyaránt, de amihez kapcsolat köt minket, legyen szó munkahelyi, magánéleti, kereskedelmi...

A probléma az, hogy amikor valaki rosszul jön ki a másikkal, egészen addig a pontig, hogy el akarja rejteni, amit közzétesz, akkor jönnek a blokkok. Ugyanez történhet azokkal a profilokkal, amelyeket flörtölésre vagy átverésre használnak. Mindezekben az esetekben a blokkolás a legjobb megoldás a nyugodtságra.

A blokkolás nagyon egyszerű. Egyszerűen keresse fel az adott személy profilját, és kattintson a három vízszintes pontra amelyek a „Kiadványok, információk, barátok, fotók…” menü után jobbra jelennek meg.

Amikor ezt megteszi, megjelenik egy kis menü, és az utolsó lehetőség a blokkolás. Ha megnyomja a Facebookot, az értesít mindenről, amit az illető nem fog tudni megtenni:

  • Tekintse meg bejegyzéseit az idővonalon.
  • Taggelj.
  • Meghívni téged rendezvényekre vagy csoportokra.
  • Üzeneteket küldeni.
  • Adjon hozzá a barátlistájukhoz.

Még a barátai közül is eltávolítja.

Csak meg kell erősítenie, és az illető automatikusan nem lesz a barátlistán, és többé nem tud követni (legalábbis a fiókjával).

Hogyan lehet feloldani a tiltást a Facebookon

Mobil közösségi hálózattal

 

A felhasználói profil feloldásakor szem előtt kell tartania, hogy ez attól függ, hogyan csinálja, vagyis akár számítógépet használsz, akár mobilon keresztül.

Itt meghagyjuk a lépéseit mindkét irányban, csak ki kell választanod a számodra legkényelmesebbet.

Feloldja a tiltást a Facebookon a számítógépről

Kezdjük először a számítógéppel, mert általában ez a legegyszerűbb. És gyorsan. Érte, meg kell adnia a Facebook-ot. Ennek legegyszerűbb módja a profilod megnyitása, bár a valóságban a főoldalról is eljuthatsz oda.

Mit kell keresni? Egy kis randevú a jobb felső sarokban. Benne Megjelenik egy kis menü, és ki kell választania a Beállítások és az Adatvédelem lehetőséget.

Ha rákattint, egy új ablak jelenik meg, és itt, a bal oldali menüben, mennie kell a Beállításokhoz. Ismét megnyílik egy másik oldal, és keresse meg a Lock opciót. Igen, fel fogjuk oldani a blokkolást, de ehhez blokkolt profilokkal kell rendelkeznünk.

Amikor megadja, kap egy listát a letiltott személyekről.

most, csak meg kell találnia azt, akit fel szeretne oldani a Facebookon és nyomja meg a feloldás szót, amely a neve mellett lesz.

Feloldás mobilról

Ha gyakran használja a Facebook alkalmazást, valószínűleg fel szeretné oldani vele. Ha igen, akkor a következő lépéseket kell tennie:

  • Add meg a profilképedet ahol ezen kívül van egy kis ikon három vízszintes csíkkal. Ezzel egy másik képernyőre lép.
  • itt Görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik a Beállítások és az Adatvédelem. Ha megnyomja, egy másik kis menü jelenik meg. Kattintson a Beállítások elemre.
  • A konfiguráción belül több szakaszt is talál. De tényleg mit teMeg kell nyomnunk a Profilbeállításokat.
  • Ha megnyomja, egy új menü jelenik meg, és az általa kínált lehetőségek között Megjelennek a blokkok. nyomja meg.
  • Itt láthatja azoknak a személyeknek a listáját, akiket letiltott és mindössze annyit kell tennie, hogy megtalálja a személy helyét vagy a feloldani kívánt személyeket, és nyomja meg a profiljuk jobb oldalán található „feloldás” gombot.

Mi a teendő, ha fel akarok oldani valakit a cégoldalamról?

Előfordulhat, hogy nem a személyes profiljával, hanem a céges oldalán végezte el a letiltást. Olyan emberek, akik megtámadják Önt és termékeit, spameket stb. lehet néhány oka annak, hogy a blokkolás mellett kellett döntenie. De mi van, ha fel akarja oldani?

Ehhez fel kell lépnie a Facebook oldalára. Mint tudod, minden oldalon van egy Beállítások gomb. Nyomja meg.

a bal oldali oszlopban lesz egy "Emberek és egyéb oldalak" nevű szakasz. Ez arra szolgál, hogy láthassa azoknak a listáját, akik kedvelik az oldaladat, akik követnek, stb. De itt is megtalálod az általad készített blokkokat.

Ha kiválasztja a feloldani kívánt felhasználót, egy kis kerék jelenik meg jobbra és felül. Ott feloldhatod.

Erősítse meg, hogy ezt szeretné tenni, és újra aktív lesz.

Mi történik, ha feloldok valakit?

Facebook logó

Amint tudod, ha egy személy le van tiltva, nem léphet kapcsolatba Önnel. Ez nem csak üzeneteket jelent, hanem azt is, hogy láthatja a profilját (legalábbis azt, amit a blokkolás után közzétesz, hacsak nem nyilvános).

Ez azt jelenti, hogy amikor feloldja a tiltást a Facebookon, megengeded neki, hogy lássa a kiadványaidat, hogy a barátod legyen, üzeneteket küldjön nekedStb

Ha a feloldás után meggondolta magát, tudjon róla 48 órát kell várnia, hogy ismét letilthassa.

Természetesen biztosítjuk, hogy mind a blokkolásakor, mind a zárolás feloldásakor a felhasználó nem kap értesítést, vagyis nem kap semmiféle értesítést. Az egyetlen módja annak, hogy megtudja, hogy blokkolták vagy feloldották, ha felkeresi a profilját. Ha megtalálja, akkor fel van oldva; és ha nem, akkor tudni fogja, hogy le van tiltva.

Világos számodra, hogyan kell feloldani a tiltást a Facebookon?


A cikk tartalma betartja a szerkesztői etika. A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.

Legyen Ön az első hozzászóló

Hagyja megjegyzését

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

*

*

  1. Az adatokért felelős: Actualidad Blog
  2. Az adatok célja: A SPAM ellenőrzése, a megjegyzések kezelése.
  3. Legitimáció: Az Ön beleegyezése
  4. Az adatok közlése: Az adatokat csak jogi kötelezettség alapján továbbítjuk harmadik felekkel.
  5. Adattárolás: Az Occentus Networks (EU) által üzemeltetett adatbázis
  6. Jogok: Bármikor korlátozhatja, helyreállíthatja és törölheti adatait.