deblocați pe facebook

Sigla Facebook

Cine altcineva și cine mai puțin a trebuit să blocheze pe cineva pe Facebook. Uneori, poate fi din cauza unor profiluri false care cer prietenie, dar alteori poate fi pentru că ne-am certat cu o persoană sau l-am prins în vreo minciună care ne-a rănit. De-a lungul timpului, ne putem gândi la deblocare pe Facebook, dar cum s-ar face? Este la fel de ușor ca blocarea?

În continuare vom avea cum să deblocăm pe Facebook și modul simplu de a face acest lucru. Deși, pentru aceasta, înainte trebuie să ai oameni pe care i-ai blocat. Du-te?

Blocați pe Facebook, arma de a lupta împotriva profilurilor care nu vi se potrivesc

site-ul rețelei sociale

Rețelele sociale sunt o mare invenție. Ne permite să fim în contact cu zeci, sute, mii și milioane de oameni. Atât cunoscute, cât și necunoscute, dar de care suntem legați printr-o relație, fie de muncă, personală, comercială...

Problema este că atunci când o persoană se înțelege prost cu alta, până la punctul de a vrea să ascundă ceea ce publică, atunci apar blocajele. Același lucru se poate întâmpla cu profilurile care sunt folosite pentru a flirta sau a înșela o persoană. In toate aceste cazuri, blocarea este cea mai bună soluție pentru a fi calm.

Blocarea este foarte ușor de făcut. Pur și simplu vizitați profilul persoanei respective și faceți clic pe cele trei puncte orizontale care apar în dreapta după meniul „Publicații, informații, prieteni, fotografii…”.

Când faceți acest lucru, va apărea un mic meniu și ultima opțiune pe care ți-o oferă este să blochezi. Dacă apăsați pe Facebook, acesta vă va anunța despre tot ceea ce persoana respectivă nu va putea face:

  • Vezi postările tale pe cronologia ta.
  • Etichetează-te.
  • Te invit la evenimente sau grupuri.
  • Îți trimit mesaje.
  • Te adaugă la lista lor de prieteni.

O va îndepărta chiar de prietenii tăi.

Trebuie doar să o confirmi și automat acea persoană nu va mai fi pe lista ta de prieteni și nici nu te va mai putea urmări (cel puțin cu contul ei).

Cum să deblochezi pe Facebook

Mobil cu rețea socială

 

Când deblocați profilul unui utilizator, ar trebui să rețineți că va depinde de modul în care o faceți, adică indiferent dacă folosești un computer sau o faci prin mobil.

Aici iti lasam pasii pentru a o face in ambele moduri, trebuie doar sa-l alegi pe cel care iti este cel mai confortabil.

Deblocați pe Facebook de pe computer

Să începem mai întâi cu computerul, pentru că de obicei este cel mai ușor de făcut. Și repede. Pentru aceasta, va trebui să intri pe Facebook. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să mergi la profilul tău, deși în realitate, de pe pagina principală poți ajunge și acolo.

Ce ar trebui să cauți? O mică întâlnire în dreapta sus. In ea Va fi afișat un mic meniu și trebuie să selectați Setări și Confidențialitate.

Când faceți clic pe el, va apărea o nouă fereastră și aici, în meniul din stânga, trebuie să mergi la Setări. Din nou, se va deschide o altă pagină și ar trebui să căutați opțiunea Blocare. Da, vom debloca, dar pentru asta trebuie să avem profiluri blocate.

Când o dați, veți primi o listă cu persoanele pe care le-ați blocat.

acum, va trebui doar să îl localizați pe cel pe care doriți să îl deblocați pe Facebook și apăsați cuvântul deblocare care va fi lângă numele dvs.

Deblocați de pe mobil

Dacă utilizați frecvent aplicația Facebook, cel mai probabil veți dori să o deblocați. Dacă da, pașii pe care trebuie să îi urmați sunt următorii:

  • Oferă poza ta de profil unde, în plus, ai și o pictogramă mică cu trei dungi orizontale. Aceasta vă va duce la alt ecran.
  • Aici, Derulați în jos până când vedeți Setări și confidențialitate. Dacă apăsați, va apărea un alt meniu mic. Faceți clic pe Setări.
  • În cadrul configurației veți găsi mai multe secțiuni. Dar cu adevărat ceea ce tuTrebuie să apăsăm pe Setări profil.
  • Când apăsați, va apărea un nou meniu și printre opțiunile pe care vi le oferă, Vor apărea blocuri. presa.
  • Aici veți vedea o listă cu persoanele pe care le-ați blocat și tot ce trebuie să faci este să localizezi persoana respectivă sau persoanele pe care vrei să le „deblochezi” și să apeși butonul de „deblocare” din partea dreaptă a profilului lor.

Ce se întâmplă dacă vreau să deblochez pe cineva de pe Pagina mea de companie?

Se poate întâmpla să nu fi făcut blocarea cu profilul personal ci pe pagina companiei. Persoane care te atacă pe tine și produsele tale, mesaje spam etc. pot exista unele motive pentru care a trebuit să iei decizia de a bloca. Dar dacă ai vrea să-l deblochezi?

Pentru aceasta, trebuie să mergi pe pagina ta de Facebook. După cum știți, pe fiecare pagină aveți un buton Setări. Presa.

în coloana din stânga veți avea o secțiune numită „Oameni și alte pagini”. Este folosit pentru a vedea o listă cu cei cărora le place paginii dvs., care vă urmăresc etc. Dar și aici veți găsi blocurile pe care le-ați realizat.

Dacă selectați utilizatorul pe care doriți să îl deblocați, o roată mică va apărea în dreapta și în partea de sus. Acolo poți debloca.

Confirmați că aceasta este ceea ce doriți să faceți și va fi activ din nou.

Ce se întâmplă dacă deblochez pe cineva

Logo-ul Facebook

După cum știți, atunci când o persoană este blocată, aceasta este împiedicată să vă contacteze. Aceasta nu implică doar mesaje, ci și posibilitatea de a vă vedea profilul (cel puțin ceea ce postați după blocare, dacă nu îl aveți în public).

Asta înseamnă că atunci când deblochezi pe Facebook, îi vei permite să-ți vadă publicațiile, să devină prietenul tău, să-ți trimită mesaje, Etc

Dacă după deblocare te-ai răzgândit, știi asta va trebui să așteptați 48 de ore pentru a-l putea bloca din nou.

Desigur, vă asigurăm că, atât atunci când îl blocați, cât și când îl deblocați, utilizatorul nu este notificat, adică nu va primi niciun tip de notificare. Singurul mod în care ai ști dacă ai fost blocat sau deblocat este să mergi la profilul tău. Dacă îl găsiți, este deblocat; iar dacă nu, vei ști că este blocat.

Vă este clar cum să deblocați pe Facebook?


Conținutul articolului respectă principiile noastre de etică editorială. Pentru a raporta o eroare, faceți clic pe aici.

Fii primul care comenteaza

Lasă comentariul tău

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

  1. Responsabil pentru date: Actualidad Blog
  2. Scopul datelor: Control SPAM, gestionarea comentariilor.
  3. Legitimare: consimțământul dvs.
  4. Comunicarea datelor: datele nu vor fi comunicate terților decât prin obligație legală.
  5. Stocarea datelor: bază de date găzduită de Occentus Networks (UE)
  6. Drepturi: în orice moment vă puteți limita, recupera și șterge informațiile.