Här är stegen för att återställa TikTok-kontot

Återställ TikTok-kontot om du inte kommer ihåg lösenordet

Föreställ dig följande situation. Du tar din telefon, du går till TikTok-applikationen, du går in och plötsligt är ditt konto borta. Du måste gå in igen. Men du kommer inte ihåg dina data, vet du hur man återställer ett TikTok-konto? Vad ska man göra i de fallen?

Oroa dig inte, du har oss att ge dig en guide till några antaganden som du kan befinna dig i så att du kan lösa det bästa möjliga.

Varför ska jag återställa ett TikTok-konto?

TikTok-konto

Om du är som 99% av människorna kommer du säkert att ha TikTok-sessionen öppen på din mobil hela tiden så du behöver inte ange ditt användarnamn och lösenord varje gång du vill logga in i appen.

Det kan dock hända att du byter telefon, att appen har fått en stor uppdatering och har stängt din session eller, ännu värre, att ditt konto har blockerats eller stängts av.

I dessa fall, Det är viktigt att återställa TikTok-kontot och sanningen är att du kan lösa det. Men allt kommer att bero på vad som hände.

Återställ TikTok-kontot om du har blivit blockerad

Låt oss lösa det första fallet. Det vill säga, du har gått in i din TikTok-app och plötsligt har det dykt upp ett meddelande som säger "Vi har permanent blockerat ditt TikTok-konto."

Efter den skrämsel som du kommer att få, som du kommer att få, bör du fundera på om du har publicerat något som har brutit mot användningsreglerna. Här är två antaganden:

Det du har tillfogat: det vill säga, att du har gjort något som inte var tillåtet i appen. I så fall är vi ledsna att berätta det Det kommer att vara nästan omöjligt för dig att få tillbaka den. Du kan försöka, men om TikTok har sett att du har brutit mot reglerna det är troligt att det inte tillåter dig att återställa det kontot (även om du normalt sett blir avstängd och, om du bryter mot dem igen, förlorar du det permanent).

Att du inte har gjort något: i det här fallet skulle det vara ett TikTok-fel och du har en chans att du återfår åtkomst igen.

Vad ska man göra om man vill att beslutet ska ses över? Tja, först måste du Klicka på en "Review Request". Detta öppnar en serie skärmar som du måste följa för att tillhandahålla data och för TikTok att kontrollera om du har gjort ett misstag. Det tar vanligtvis cirka 24 timmar att svara. Så ha tålamod.

Ett annat alternativ, om du föredrar att göra det online, är komma åt TikTok-kontakt i denna länk. Du måste fylla i e-postmeddelandet (lägg in det du hade länkat till nätverket) och eventuellt användarnamnet.

sedan, du måste välja "Blockera/avstängning av mitt konto". Nu måste du skriva vilket problem du har i avsnittet "Kan vi hjälpa dig?". Försök att vara direkt men ge detaljer. Du kan också bifoga multimediafiler för att stödja det du säger.

Klicka slutligen på Skicka och vänta tills de svarar efter ett tag.

Som vi säger dig, det sista ordet har TikTok. Med andra ord, även om du tror att du inte har gjort någonting, kanske de inte vill gå tillbaka på det beslut de tog.

Återställ TikTok-kontot om du inte kommer ihåg lösenordet

app logotyp

Ett annat fall som du kan hamna i är att du ska logga in och du kommer inte ihåg vad som är lösenordet som har kontot. Det är vanligare än man tror eftersom vi, eftersom vi brukar ha sessionen öppen på mobiltelefoner och datorer, när du byter kommer du inte ihåg vilket lösenord du hade (särskilt om det har gått lång tid).

Lyckligtvis detta är väldigt lätt att fixa eftersom du bara måste klicka när du loggar in på frågan som kommer precis nedanför där du satte lösenordet: "Glömt ditt lösenord?".

När du ger det där den kommer att be dig att återställa den så länge du ger den telefonnumret eller e-posten som du har länkat till kontot.

Nu, om du gick med i TikTok genom ett annat socialt nätverk, se upp, för då måste du gå till det andra nätverket för att kunna återställa lösenordet (Det är därför det rekommenderas att alltid registrera sig självständigt). Detta beror på att många går med i Facebook- eller Instagram-data utan att inse att detta senare äventyrar ytterligare inträde i nätverket oberoende.

Återställ ett TikTok-konto som du tagit bort

En annan situation som du kan uppleva är att du på grund av ett utbrott, eller ett förbiseende, har raderat ditt konto (när du inte ville). när du gör det, det är tänkt att vara en definitiv handling, men i verkligheten är det inte det och det finns alltid en lösning).

Och det är det, även om du ber om att ta bort TikTok-kontot, företaget gör det inte direkt, men det tar cirka 30 dagar att göra det definitivt. Därför, om under dessa 30 dagar, När du loggar in på ditt konto kan du återaktivera det. Detta är praktiskt taget samma sak som på Instagram, vilket också kan hända.

Och vad händer om de 30 dagarna har gått? Tja, det kommer att bli svårare att återställa det, men du kan alltid försöka prata med TikTok-supporten i denna länk  för att se om de kan göra något för att få tillbaka kontot.

Återställ ett TikTok-konto utan att veta lösenord, användarnamn, e-post eller telefon

Logotyp

Det finns ett fjärde antagande som du också bör ta hänsyn till, fastän i det här fallet Vi har redan varnat dig för att det kommer att få ett mycket negativt resultat.

Och det är att om du har ett TikTok-konto men du inte kommer ihåg lösenordet, eller användarnamnet, eller e-postadressen som du registrerade dig med, eller din telefon, då har du det väldigt svart. Och det är det, om minst en eller två av dessa uppgifter kommer du inte att kunna göra någonting.

Observera det också Det är ett sätt att förhindra att ditt konto blir stulet. Om du inte har någon av dessa uppgifter är det enda du kan göra är att prova med de telefoner du har eller med mejlen om en är den du gav för kontot. Ja, det kommer att ta tid, men med lite tur kanske du får det.

Nu vet du alla sätt du har för att återställa ett TikTok-konto, har du någonsin stött på en annan situation? Hur löste du det?


Innehållet i artikeln följer våra principer om redaktionell etik. Klicka på för att rapportera ett fel här.

Bli först att kommentera

Lämna din kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

*

*

  1. Ansvarig för uppgifterna: Actualidad Blog
  2. Syftet med uppgifterna: Kontrollera skräppost, kommentarhantering.
  3. Legitimering: Ditt samtycke
  4. Kommunikation av uppgifterna: Uppgifterna kommer inte att kommuniceras till tredje part förutom enligt laglig skyldighet.
  5. Datalagring: databas värd för Occentus Networks (EU)
  6. Rättigheter: När som helst kan du begränsa, återställa och radera din information.