Carane ngerti yen aku wis lulus teori

Tes teori nyopir

Yen sampeyan njupuk tes teori lisensi nyopir, sampeyan ngerti yen saraf sampeyan kudu tetep ing njaba ruangan sing sampeyan tes. Nanging nalika sampeyan metu, sampeyan mbungkus sampeyan: apa aku wis lulus? Apa yen aku gagal? Nalika aku njaluk cathetan? Kepiye carane ngerti yen aku wis lulus teori? Apa aku kudu njaluk kelas mobil praktis saiki?

Aja kuwatir, langkah pertama yaiku lulus ujian teori lan iki, anggere sampeyan wis siyap lan ora kecemplung ing jebakan sing ditindakake dening DJP, gampang lulus. Nanging, malah luwih gampang kanggo ngerti asil sanalika bisa.

Tes nyopir teoritis, langkah pertama kanggo entuk lisensi

sopir mobil

Kaya sing sampeyan ngerteni, Njaluk lisènsi nyopir mbutuhake loro tes wajib. Nyatane sampeyan ora bisa nindakake siji tanpa wis disetujoni liyane. Kita ngomong babagan ujian teoritis sing takon babagan kode nyopir, papan tandha, lsp; lan tes praktis sing sampeyan kudu nyopir mobil sekolah nyopir supaya bisa ngevaluasi gaya nyopir sampeyan.

Iki tegese iku dudu "jahit lan nyanyi". Senajan akeh wong njupuk wektu sethitik banget kanggo njaluk metu, amarga padha sinau cepet utawa amarga wis ngerti, akeh liyane njupuk wektu. Lan kadhangkala syaraf bisa muter trik ing sampeyan.

Ujian pisanan sing ditindakake yaiku ujian teoritis.. Ora ana tanggal sing tepat kanggo nindakake, sanajan, nalika sampeyan ndhaptar sekolah nyopir, sampeyan duwe wektu x wulan kanggo nampilake dhewe lan entuk lisensi. Mangkono, bisa njupuk minggu, loro, sasi, loro ... tansah disaranake sampeyan nindakake iku nalika pancene aran siap lan uga tes sing sampeyan lakoni kanggo latihan ora duwe kesalahan luwih saka 2.

Sawise rampung, kepiye carane ngerti yen aku wis lulus teori? Sampeyan ora kudu terus nelpon sekolah nyopir bola-bali supaya dheweke bisa ngandhani yen wis entuk asil. Bener, sampeyan bisa ndeleng dhewe ing DGT. kepriye? We nerangake kanggo sampeyan.

Aku wis rampung teori, nalika padha menehi kula cathetan?

Tes teori nyopir

Sawise sampeyan ninggalake kamar ing ngendi tes nyopir teoritis wis ditindakake, sampeyan bakal diserang dening keraguan lan rasa wedi yen sampeyan wis lulus utawa ora.

Bebener iku gumantung carane test dileksanakake. Sampeyan bakal weruh: yen wis rampung ing komputer, kaya ngono asil iki diterbitake sawise 17.00:XNUMX p.m. ing dina sing padha; yen wis ana ing kertas, asil bakal, ing minimal, saka 17.00:XNUMX ing dina sabanjuré.

Saiki, ing kasus kaping pindho iki tegese bisa ana ing dina sabanjure, nanging ora normal, yaiku, dina sabanjure, rong dina, telung dina, seminggu ...

Yen ing kertas, lengen awak kanthi sabar amarga bisa uga butuh sawetara wektu.

Apa sing kedadeyan yen aku bingung lan ora katon?

Bisa uga yen sampeyan nampilake dhewe menyang teoretis lan lunga preian tanpa pengin ngerti kelas. Apa sampeyan bisa nonton mengko? Ya, lan ora ... Kita bakal nerangake.

Ing DJT IAsil ujian dikirim kanggo rong minggu. Mula, yen sampeyan ora ndeleng cathetan sadurunge rong minggu kasebut, bakal ilang lan sampeyan ora ngerti asile. Ngerti? Sampeyan kudu nyoba ngobrol karo DJP utawa sekolah nyopir kanggo nyoba njupuk cathetan kasebut, sanajan iku normal kanggo sekolah nyopir dhewe duwe iki ing komputer, supaya ana ora akeh masalah.

Carane ngerti yen aku wis lulus teori

wong nyopir

 

Sampeyan wis ngerti istilah sing bisa menehi cathetan ahli teori. Nanging yen sampeyan pengin nonton? Bisa?

Bebener iku ya, lan iku cukup gampang matur nuwun kanggo Internet amarga sing kudu ditindakake yaiku mlebu kaca DGT. Khusus, sampeyan kudu pindhah menyang sede.dgt.gob.es/en/driving-licences/exam-notes.

Kaca kasebut nggawa sampeyan menyang bagean sing dikarepake. Lan ing kene sampeyan bisa milih rong pilihan:

  • Tanpa sertifikat. Where sampeyan kudu nyedhiyani sawetara informasi supaya padha menehi cathetan.
  • Ing wong. Ing ngendi sampeyan kudu takon langsung menyang DJP.

Kaya sing dikarepake supaya gampang lan cepet, sampeyan kudu milih pilihan pisanan.

Apa sing dijaluk kanggo ngakses cathetan teoritis?

Kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, pilihan tanpa sertifikat ngidini sampeyan ndeleng kelas teori sampeyan, nanging sadurunge nuduhake sampeyan, Iku bakal takon sampeyan kanggo seri data kanggo mesthekake yen sampeyan. data apa? Ing ngisor iki:

  • NIF/NIE. Yaiku, nomer ID sing sampeyan duwe.
  • Tanggal ujian. Dina pas sampeyan muncul. Kene sampeyan mung kudu sijine sing, padha ora perlu ngendi sampeyan nindakake iku.
  • Izin kelas. Nek wis ujian A, B, C, D... Sing kanggo sepedha motor A lan sing mobil B. Sing liyane kertu kanggo kendaraan gedhe (truk, bis...).
  • Tanggal lahir Iki minangka informasi pungkasan sing dijaluk lan kanggo mesthekake yen sampeyan pancene.

Yen kabeh wis bener, sampeyan bakal entuk layar ing ngendi sampeyan bakal weruh data kasebut:

  • Informasi pribadi. Yaiku, jeneng, jeneng, KTP ... sampeyan supaya bisa dipriksa manawa bener (yen ana kesalahan, luwih becik sampeyan ndandani kanthi cepet).
  • Tipo tes Yen ngono, sampeyan ora mung bakal weruh yen sampeyan wis lulus teoritis, nanging uga praktis.
  • Tanggal ujian. Nalika sampeyan mriksa dhewe?
  • Kualifikasi Iki minangka data sing paling dijaluk. Lan ing kene sampeyan kudu ngerti yen, yen ujar "Apt" sampeyan wis lulus teori kasebut. Yen ngandika "Ora cocok" sampeyan kudu bali menyang sinau kanggo nampilake dhewe maneh.
  • Nggawe kesalahan. Iki nuduhake manawa sampeyan wis nggawe kesalahan ing ujian teoritis (utawa ing ujian praktis) lan apa wae.

Kepiye carane ndeleng kesalahan sing aku lakoni?

Akeh wong, malah nyetujoni, Dheweke pengin ngerti apa kesalahane kanggo sinau saka wong-wong mau. Lan wiwit DJP ngerti yen wong-wong sing nundha dheweke uga pengin konsultasi, dheweke wis ngaktifake bagean kasebut supaya sampeyan bisa ndeleng, nanging kanthi cara "enkripsi". Lan iku sing padha ora bakal pitutur marang kowe persis apa sing wis rampung salah, nanging serius kesalahane.

Ya dheweke mung bakal ngandhani babagan ujian praktis, ing teori bisa menehi nomer kasalahan, nanging ora bakal nemtokake pitakonan apa wis.

Kanggo kesalahan pilot, sampeyan duwe telung:

  • Tombol eliminasi. Iki minangka pelanggaran serius sing, yen sampeyan nindakake, pemeriksa bisa mungkasi tes lan nundha sampeyan ing papan kasebut.
  • kekurangan. Mung loro sing diijini amarga kesalahan sing dadi alangan.
  • entheng. Padha ngidini sampeyan nganti 10 lan sing paling alus.

Sampeyan wis ngerti jawaban carane ngerti yen aku wis lulus teori. Muga-muga sampeyan bakal seneng yen sampeyan ndeleng lan sampeyan bisa langsung menyang pilot.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.