Aplikasi yoga gratis: iki sing paling apik

Wanita nindakake Yoga

Kanthi urip sing ngepenakke sing ditindakake, normal yen awak kebak kontraktur, ketegangan lan masalah liyane sing bisa diilangi yen kita mandhegake irama. Nanging wiwit iki asring prakteke mokal, kok ora nglampahi wektu sethitik lan download app yoga gratis kanggo ngendhokke?

Kaya sing wis dingerteni, yoga minangka salah sawijining olah raga sing paling migunani kanggo awak lan pikiran. Lan yen sampeyan kasengsem, sampeyan bakal bisa ndeleng kepiye owah-owahan awak, nanging uga carane sampeyan bisa njaga saraf, stres lan mental kesehatan. Apa kita nyaranake sawetara?

Napa yoga dianjurake banget

Postur aplikasi yoga

Sawetara wektu kepungkur yoga katon minangka momen hubungan. Nanging ora ana siji panginten sing "posturitas" utawa kasunyatan obah ing cara tartamtu bakal nggawa akeh keuntungan.

Salah sawijining ciri sing nggawe yoga minangka salah sawijining latihan sing paling apik yaikuSambungan kasebut nggawe antarane awak lan pikiran. Iki digayuh liwat postur, nanging uga liwat semedi lan ambegan.

Ngurangi stres, tekanan getih, utawa detak jantung; nambah ajining dhiri, koordinasi lan konsentrasi; ilang bobot; nyuda depresi utawa nyeri punggung;… mung sawetara saka akeh keuntungan sampeyan entuk karo. Apa ora worth nyoba?

Aplikasi yoga gratis paling apik

Saiki sampeyan ngerti sebabe yoga kudu dadi bagian saka urip sampeyan, wektune kanggo miwiti bisnis. Lan kita bakal nindakake kanthi menehi saran, ora siji aplikasi yoga gratis, nanging akeh. Kanggo sampeyan nyoba wong lan ndeleng yen lagi apa sing looking for utawa yen sampeyan perlu soko liyane (utawa soko kurang).

Rekomendasi kita ing ngisor iki.

Saben Yoga

Ing basa Spanyol, bakal dadi "yoga saben dina". Iku salah siji sing paling wong nyoba lan tetep karo amarga wis akeh download.

Minangka aplikasi yoga gratis, nawakake sampeyan kamungkinan kanggo nindakake mau latihan adhedhasar tingkat, wektu utawa adil sing sampeyan duwe.

Khusus, wis luwih saka 500 asana, 60 macem-macem program lan luwih saka 500 sesi Yoga. Sing paling apik yaiku ora mung aplikasi sing ngandhani apa sing kudu sampeyan lakoni lan mung. Ora. Ing kasus iki kadhaptar ing video lan pelatih yoga donya. Supaya sampeyan ngerti carane nindakake latihan lan niru.

Minangka tambahan sampeyan kudu ngerti "Pelatih Cerdas". Iki minangka sesi 30 dina sing terus-terusan sing fokus ing tujuan sing wis disetel kanggo aplikasi kasebut.

Lacak yoga

Soko sing padha, nanging ing wektu sing padha beda banget, sampeyan bakal nemokake ing Tack yoga. Iki minangka aplikasi yoga gratis sing nawakake kursus lan sesi, uga video, postur lan pratinjau sesi sadurunge nindakake (iki kepenak banget amarga kanthi cara iki sampeyan ngerti sethithik babagan level utawa suwene wektu lan sampeyan bakal bisa ngerti yen bisa digunakake kanggo sampeyan utawa ora. ).

Bebarengan karo sampeyan iki nawakake seri latihan gratis.

minangka fun, luwih akeh sampeyan nggunakake app, luwih akeh latihan lan kejutan sing mbukak kunci, kanthi poin sing sampeyan entuk (kanggo nindakake latihan) utawa kanthi langsung tuku.

Nyatane, sanajan gratis, sampeyan bisa tuku langganan sing mbukak 100% saka kabeh aplikasi.

Yoga ing omah

Postur aplikasi yoga ing pantai

Aplikasi yoga iki bisa uga salah sawijining sing paling dikenal. Lan uga salah siji sing paling dianjurake kanggo wiwitan. Iku gampang banget kanggo nggunakake lan uga duwe sawetara disiplin yoga, ora mung sing paling misuwur kayata Vinyasa yoga nanging liyane sing bisa diadaptasi luwih apik kanggo tujuan sing sampeyan pikirake.

Iku adhedhasar utamané ing video ngendi sampeyan bisa emulate apa iki "trainers" nindakake lan tetep karo sampeyan liwat rutinitas saben dina.

Tambahan yaiku aplikasi meditasi, ing ngendi dheweke ora mung bakal mulang sampeyan nindakake yoga, nanging uga meditasi lan nggabungake yoga kanthi semedi mau.

Akhire, pitutur marang kowe sing, sanajan iku free , bebener iku wis fungsi ekstra sing ngijini sampeyan kanggo nggawe tumbas fitur khusus kanggo laku.

Yoga terus

Ayo goleki aplikasi yoga gratis liyane, uga populer banget lan salah sawijining sing paling akeh diunduh.

Ing kasus iki, wis luwih saka 400 asana, sesi yoga lan malah kursus meditasi. Nanging sing paling apik yaiku fokus ing goal banget umum: ilang bobot.

Mula, yen sing dikarepake yaiku nindakake yoga kanthi tujuan ngilangi bobot, iki mbok menawa sing paling cocok. Kajaba iku, wis tingkat beda, kanggo wiwitan (lan malah sing ora pas fisik) lan kanggo liyane experienced.

Sampeyan ora mung duwe video, nanging uga nduweni tuntunan lisan lan katrangan swara supaya sampeyan bisa fokus ing apa pancene penting.

yoga mudhun asu

Ya, sanajan sampeyan mikir saka jenenge iku dudu aplikasi yoga, sing bener. Y salah siji sing paling lengkap lan majeng sing bakal nemokake.

Nalika kita wis katon, app ngidini sampeyan ngatur sesi miturut durasi, nemtokake jinis olahraga sing kudu ditindakake (lan fokus ing ngendi), ngaturake wektu saben minggu…

Uga duwe dhukungan karo Google Fit, yen sampeyan nggunakake aplikasi kasebut kanggo ngukur kemajuan sampeyan, uga panuntun swara lan dhukungan yen sampeyan ora nyambung menyang Internet. Lan musik!

guru yoga

Aplikasi postur yoga

Saka Yoga Guru kita seneng banget sing sijine program beda kanggo lanang lan wadon, amarga asring kita ora bisa ngetutake irama sing padha.

Iku fokus ing wiwitan, amarga sampeyan miwiti saka ngeruk lan uga mung siji jinis yoga, Hatha Yoga.

Nanging disaranake amarga fokus ing klompok tartamtu saka wong: wanita ngandhut, wong sing ora duwe kabisan fisik, masalah punggung lan/utawa serviks, lan masalah turu.

Yen sampeyan ana ing kelompok kasebut, ngerti yen iku salah siji sing paling apik amarga ngerti watesan sampeyan lan fokus latihan kanggo entuk asil tanpa nglarani awak.

Aliran Yoga

Pilihan iki salah siji sing paling lengkap sing ana, lan Iku simulasi akeh akademi yoga amarga kelas sing bakal sampeyan wulang dening pelatih profesional.

Gumantung saka tujuan sing sampeyan aturake dhewe, app bakal menehi rekomendasi latihan lan sesi, supaya sampeyan bisa ngatur dhewe apa wae sing dikarepake. Iku luwih, ana sesi 15 menit, lan maksimal siji jam, supaya gumantung ing wektu sampeyan bisa nindakake siji utawa liyane.

Apa sampeyan ngerti aplikasi yoga gratis sing disaranake? Ninggalake kanggo kita ing komentar!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.