Cara kerja WhatsApp web

Aplikasi kanggo ngerti cara kerja WhatsApp web

Nalika sampeyan telework, umume salah sawijining sarana komunikasi karo perusahaan utawa karo rekan kerja yaiku WhatsApp. Nanging kudu njupuk seluler, mbukak lan mbukak aplikasi Mbuang wektu kanggo nggunakake web WhatsApp ing browser. Saiki, apa sampeyan ngerti cara kerja WhatsApp web?

Sanajan ora ana misteri, kita pengin fokus kanggo mriksa app iki supaya sampeyan bisa nguasai kaya pro (kalebu sawetara rahasia sing ora dingerteni akeh). Go kanggo iku?

Apa iku WhatsApp web

Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerti apa tegese WhatsApp web. Aku ngerti iku versi kanggo browser komputer ing kuwi cara sing bisa maca lan nulis pesen nganggo keyboard lan layar tanpa kudu terus-terusan ndeleng app ing ponsel sampeyan.

Iki cukup migunani yen sampeyan nglampahi akeh wektu ing ngarep komputer lan uga komunikasi karo tim utawa karo wong sajrone jam kerja. Lan iku sing cKanthi mbukak tab karo kaca iki, sampeyan bakal mbukak kabeh WhatsApp.

Cara kerja WhatsApp Web

Logo Whatsapp

Saiki sampeyan ngerti apa web WhatsApp, wektune ngerti carane nggunakake 100%. Kanggo iku, bab pisanan iku bisa kanggo ngaktifake, lan ing kasus iki, lan mung ing kasus ikiYa, sampeyan butuh ponsel sampeyan.

Apa sing kudu sampeyan lakoni? Sampeyan bakal weruh. Ing browser sampeyan kudu pindhah menyang url web.whatsapp.com. Iki minangka kaca utama lan resmi saka web WhatsApp. Nalika sapisanan sampeyan mbukak, bakal katon kanthi pesen teks lan kode QR ing sisih tengen. Kode iki yaiku, liwat WhatsApp, sampeyan kudu maca supaya aku nyambungake akun sampeyan menyang kaca iki.

Lan carane iku rampung? Sampeyan kudu mbukak app ing seluler lan mencet telung titik ing sisih tengen, ndhuwur. Ing kana sampeyan entuk menu sing ujar "grup anyar, siaran anyar, piranti sing disambung, pesen lan setelan sing ditampilake". Tekan piranti sing dipasangake.

Yen sampeyan ora duwe, Sampeyan kudu ngeklik tombol "link piranti" lan maca QR bakal katon kanthi otomatis sing bakal aktif, supaya sampeyan kudu nggawa seluler nyedhaki browser PC kanggo maca kode sing. Iku cukup cepet, supaya ing sawetara detik layar PC bakal ngganti kanggo nyinkronake karo akun lan menehi tampilan amba saka kabeh WhatsApp.

Wiwit wayahe sampeyan bisa nggunakake browser kanggo nulis lan sampeyan kudu ngerti manawa kabeh sing sampeyan tulis uga bakal ana ing ponsel sampeyan mengko, karo kang ing kasunyatan iku kaya padha kloning akun kanggo duwe ing PC anggere sampeyan pengin.

Apa sampeyan bisa nindakake karo WhatsApp Web

Saiki, ora kabeh sing ditindakake ing WhatsApp bisa ditindakake ing web WhatsApp. Ana sawetara bab sing ora kasedhiya, lan sanajan kanggo sawetara iku penting banget, Apa sing digoleki alat kasebut yaiku tetep sesambungan. Umumé, sampeyan bisa nindakake kabeh kajaba:

  • Pasang saringan ing foto. Ing kasus iki, ing browser sampeyan ora bakal duwe pilihan sing, nanging foto sing dienggo bareng.
  • Lokasi bareng. Iku bab liyane sing ora bakal bisa kanggo nindakake, soko normal amarga ing kasunyatan sing karo komputer, ora karo seluler sing duwe GPS.
  • Telpon swara utawa telpon video. Saiki ora bisa, nanging iki minangka salah sawijining nganyari sing mesthi bakal ditemokake ing wektu sing cendhak amarga ana akeh sing njaluk lan mesthi bakal ngidini (kanggo iki sampeyan kudu menehi ijin kaca layanan. nggunakake mikropon lan kamera sampeyan).
  • Unggah negara. Sanajan ngidini sampeyan ndeleng status kontak, lan malah sesambungan karo wong-wong mau, sampeyan ora bisa ngunggah status anyar saka web WhatsApp. Sampeyan kudu nggunakake ponsel sampeyan saiki.
  • Konfigurasi WhatsApp. Iku liyane saka iku sing ora ngidini sampeyan. Nyatane, kabeh sing ana gandhengane karo konfigurasi app mung bisa dideleng lan diganti liwat seluler. Kajaba: ngatur kabar, wallpaper lan diblokir.
  • Nggawe siaran utawa kontak. Loro-lorone eksklusif kanggo seluler, sanajan ngidini sampeyan nggawe grup, mesthine bakal ngidini loro kasebut uga.

Trabasan ing web WhatsApp

Aplikasi kanggo ngerti cara kerja WhatsApp web

Awit kita ngerti wektu iku larang regane, apa sampeyan ora seneng chatting anyar katon karo saperangan tombol, utawa nggawe bisu obrolan kanggo bisa fokus ing karya? Kene sawetara printah sing cukup migunani.

  • Ctrl+N: Obrolan anyar.
  • Ctrl + Shift + ]: Obrolan sabanjure.
  • Ctrl+Shift+[: Obrolan sadurunge.
  • Ctrl+E: Arsip obrolan.
  • Ctrl+Shift+M: Bisu obrolan.
  • Ctrl + Backspace: Mbusak obrolan.
  • Ctrl+Shift+U: Tandhani minangka durung diwaca.
  • Ctrl+Shift+N: Gawe grup anyar.
  • Ctrl+P: Bukak profil.
  • Alt+F4: Nutup jendhela chatting.

Trik liyane sampeyan kudu ngerti

Tampilan

Yen sampeyan pengin dadi pro web WhatsApp sing bener, mula trik kasebut bisa uga narik minat sampeyan. Delengen wong-wong mau.

Waca pesen tanpa mbukak obrolan

Salah siji bab pisanan kita arep nalika padha ngirim pesen yen wong liya ora ngerti yen kita wis maca. Utamane yen kita ora bakal mangsuli dheweke. Nanging penasaran menang liwat kita lan kita mungkasi munggah mbukak.

Nah, karo WhatsApp web ana trik. Yen sampeyan sijine kursor liwat pesen sing wis dikirim, iku bakal mbukak kanggo sampeyan. Bener, apa sing ditindakake yaiku pratinjau supaya sampeyan bisa maca tanpa ngerti wong liya (amarga ora bakal nuduhake manawa sampeyan wis maca (karo cek biru kaping pindho)).

ngirim emoji

Nganti saiki, emojis ing browser tegese kudu nggoleki kanthi manual, amarga ora katon. Malah saiki padha ora nindakake uga nanging ana trick lan sing yen sampeyan sijine titik loro, kabeh sing diketik ing ngisor iki bakal menehi saran emoji. Mangkono sampeyan bisa kanthi cepet milih sing arep dikirim.

Iki ora gampang banget sadurunge, nanging saiki wis nambah kanthi apik.

Saiki sampeyan wis siyap, sampeyan ngerti cara kerja web WhatsApp lan kabeh sing bisa ditindakake kanthi layanan iki. Dadi, apa sampeyan wani mbukak kabeh dina kanggo tetep sesambungan karo kanca lan kulawarga?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.