Cara mbukak file CBR

CBR-file

File digital sing bisa ditemokake ing platform online sing beda-beda bisa dinikmati liwat macem-macem piranti ing PDF, Word, JPG utawa ekstensi liyane sing bisa uga sepisanan sampeyan ndeleng lan mung bisa dibukak nganggo aplikasi tartamtu. Dina iki kita bakal ngomong babagan carane mbukak file CBRMinangka akeh sing mbokmenawa wis ngerti, iku file sing ngemot gambar beda sing bisa viewed nggunakake aplikasi tartamtu.

Format file jinis iki utamane ana gandhengane karo jagad komik., sanajan bisa ditemokake ing jinis file liyane. Yen sampeyan pacangan komik, mesthi wis wanted kanggo seneng wong luwih saka sapisan, nanging sampeyan wis ora ngerti carane mbukak file CBR ngandika, iki bakal mungkasi thanks kanggo trik sing bakal menehi ing publikasi iki.

Apa file CBR?

miniatur komik

File CBR iki kaya akeh liyane sing bakal kita temokake luwih saka sepisan, ZIP utawa RAR, seri dokumen sing dikompres. Salah sawijining prabédan utama file CBR yaiku iki ngemot crita kebak urutan gambar. Gambar kasebut diselehake ing urutan tartamtu, supaya nalika ngrasakake katindakake kanthi tertib.

File CBR, biasane kaya sing wis dituduhake ing wiwitan publikasi, digunakake kanggo nyimpen komik kanthi digital. Iki minangka format, sing ora ana kegagalan nalika dekompresi karo aplikasi tartamtu kanggo iku kayata WinZip.

Pencipta format file iki yaiku David Ayton, sing ing taun 90-an ngembangake piranti lunak kanggo ndeleng komik tanpa masalah, piranti lunak iki yaiku CDisplay.. Peluncuran program anyar iki minangka revolusi gedhe kanggo jagad tampilan gambar sing ana nganti saiki.

Thanks kanggo CDisplay, urutan gambar katon ing layar kanthi cetha banget.z, kualitas lan rincian, tansah ngormati urutan ditandhani nalika maca petualangan sing dicritakake antarane kaca.

Inisial "CB", khas saka jinis file iki, asale saka Comic Book, format sing digawe khusus supaya bisa mbukak kanthi nggunakake piranti lunak CDisplay. Yen ing wektu ngundhuh file iki sampeyan katon ing huruf pungkasan, iki nuduhake jinis komprèsi sing wis digunakake, yaiku, yen liwat file RAR, bakal katon .cbr, ing tangan liyane yen ZIP, file bakal katon jenenge .cbz.

Yen sampeyan luwih saka siap kanggo nerusake utawa wiwit seneng crita komik favorit, Kita nggawa sampeyan pilihan sawetara program sing paling apik kanggo didownload lan mbukak file jinis iki kanthi cara sing prasaja lan bebas kesalahan, ing bagean sabanjure. Kita bakal weruh ora mung program sing dituduhake kanggo pangguna Windows, nanging uga kanggo sing nggunakake Mac. Saliyane aplikasi seluler kanggo Android lan IOS.

Program kanggo mbukak file CBR ing Windows

Yen sampeyan pangguna Windows lan pengin ngerti lan sinau carane mbukak file CBR, sampeyan bisa njaluk salah siji saka program ing ngisor iki sing bakal kita sebutno.

CDdisplay

CDISPLAY

https://cdisplay.softonic.com/

Kita ora bisa nyebutake program iki ing dhaptar lan matur nuwun marang pangripta kanggo ide kanggo nindakake jinis format iki lan kabeh sing ana ing saubengé. tampilan CD, Iku program banget prasaja kanggo komputer, nanging ing wektu sing padha banget efisien Lan tanpa dilalekake manawa gratis.

Iki minangka program sing wis digarap khusus lan salah sawijining favorit para penyayang komik. Nawakake pengalaman maca sing apik, bisa maca macem-macem format kayata PDF, CBR, CBZ, lan liya-liyane. Komik dimuat ing sawetara detik tanpa kelangan kualitas lan ngormati kabeh jinis rincian.

gonvisor

Program Gonvisor

http://www.gonvisor.com/

Program liyane sing apik, babagan maca file CBR dituduhake kanggo maca komik ing komputer. Kanthi piranti lunak iki, sampeyan ora mung bisa seneng crita sing dicritakake ing antarane kaca komik, nanging sampeyan uga bisa nyunting konten digital.

Titik positif kanggo wong-wong sing iri yen nuduhake file, yaiku Gonvisor menehi kamungkinan kanggo nglindhungi dokumen maca kanthi sandhi. Pilihan sing menehi nilai kanggo program iki.

Program kanggo mbukak file CBR ing Mac

Ing titik ngendi sampeyan lagi, kita bakal weruh program beda karo pangguna Mac bakal bisa mbukak file CBR tanpa komplikasi.

Pamirsa Buku Komik

nonton buku komik

https://apps.apple.com/

Kanthi program pisanan sing digawa menyang dhaptar iki, sampeyan ora mung bisa mbukak file CBR, nanging uga file CBZ lan PDF. Kanthi antarmuka sing gampang banget, sampeyan bakal bisa navigasi kanthi cepet ing kabeh konten sing ditawakake. Iki digawe luwih gampang thanks kanggo gambar cilik sing diwenehi kanggo sampeyan.

Salah sawijining atraksi utama yaiku ndhukung maca lan ndeleng kaca kaping pindho. Kanthi pilihan tampilan iki, tujuane kanggo niru maca komik fisik, kaya-kaya sampeyan ngowahi kaca saka tengen ngiwa nganggo driji. Sampeyan bisa duwe program iki ing piranti liwat App Store kanggo 5.49 euro.

Pembaca DrawStrip

DrawStrips Reader

Apple Store

Kaya sawetara program sing wis kasebut, DrawnStrip Reader uga kompatibel karo jinis format liyane saliyane CBR, kayata; CBZ, CB7. CBT, ZIP, RAR, lan liya-liyane. Piranti lunak sing kita gunakake iki dioptimalake kanggo layar retina, uga menehi kamungkinan kanggo ngowahi file kasebut menyang format liyane.

Iku uga ngijini sampeyan kanggo extract gambar saka file favorit, lan bisa kanggo nuduhake. Titik sing positif banget yaiku menehi sampeyan pangaturan padhang lan kontras kanggo adaptasi karo pilihan sampeyan. Sampeyan bisa entuk DrawnStrip Reader kanthi tuku ing Apple Store kanthi rega 4.49 euro.

Aplikasi kanggo mbukak file CBR ing Android utawa IOS

Ing bagean pungkasan iki, kita bakal weruh seri aplikasi sing dituduhake kanggo seneng file jinis iki ing piranti seluler tanpa jinis download utawa kesalahan tampilan.

Layar Comic

Layar Comic

https://play.google.com/

Salah sawijining aplikasi paling apik sing bakal sampeyan temokake ing pasar kanggo piranti Android, karo sampeyan bisa seneng file CBR lan CBZ. Ora mung tetep ana, nanging uga kompatibel karo jinis format liyane kayata JPG, GIF, PNG utawa BMP.

Iki minangka aplikasi gratis, nanging kanthi konten pariwara, sing bisa dibusak yen sampeyan tuku app bundled. Elinga yen ora mung ngidini sampeyan decompress file CBR lan CBZ langsung, nanging sampeyan uga bisa ngakses gambar kanthi mandiri.

iComix

iComix

https://apprecs.com/

Kanggo pangguna IOS, kita nggawa sampeyan iki aplikasi sing gampang banget sing tujuane utama yaiku ngidini sampeyan maca file CBR lan CBZ. Kanthi, sampeyan bisa ngakses file sing disimpen ing macem-macem situs digital kaya Dropbox, Drive, OneDrive, lsp.

Ngundhuh file sing dipilih saka situs web apa wae ditindakake langsung ing piranti seluler sampeyan. Kaya ing kasus sadurunge, iki minangka aplikasi gratis sing kasedhiya ing toko Apple.

Nganti saiki, dhaptar kita karo macem-macem usulan kanggo program lan aplikasi kasedhiya supaya sampeyan bisa nyemplungaken dhewe ing crita macem saka donya komik. Sampeyan mung kudu ngerti, program utawa aplikasi sing dituduhake miturut piranti sing pengin diwiwiti maca, ngundhuh, nginstal lan wiwit seneng.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.