Kepiye carane bisa mbalekake pesen Telegram

mbalekake pesen telegram

Aku yakin iku tau kedaden kanggo sampeyan sampeyan wis ngganti telpon, sampeyan ora duwe serep lan sampeyan wis ilang ora mung obrolan ing Telegram chats, nanging kabeh file bareng ing wong-wong mau. Ing pirang-pirang kesempatan, kita ora menehi perhatian sing paling penting, nanging nalika obrolan kasebut kalebu data utawa dokumen pribadi utawa karya, mula dadi rumit.

Aja kuwatir, kita ana ing kene kanggo mbantu sampeyan ngatasi masalah iki. Kita bakal menehi sawetara langkah lan tips kanggo tindakake supaya sampeyan bisa mbalekake pesen saka akun Telegram, uga data lan dokumen penting.

Yen, ing tangan liyane, sampeyan sing wis mbusak obrolan individu saka aplikasi siji-siji lan saiki sampeyan pengin mbalekake maneh, sampeyan uga bakal bisa nindakake. Telegram, menehi kamungkinan kanggo permanen mbusak pesen utawa chatting sajarah tanpa ninggalake tilak. Malah pesen iki sing wis dipilih kanggo mbusak sampeyan bakal bisa mbalekake. Tetep lan kita bakal nerangake carane.

Apa aplikasi Telegram?

telegram chatting

Telegram, iku a aplikasi olahpesen cepet kasedhiya kanggo macem-macem piranti kayata Windows, MacOs lan Linux, tanpa lali Android lan IOS. Kasedhiya praktis kanggo kabeh piranti sing digunakake ing saben dinane. Ana sing mbandhingake aplikasi iki karo WhatsApp, amarga padha lan meh padha duwe tujuan sing padha.

Sing mbedakake siji saka liyane yaiku Telegram ora mbutuhake piranti seluler kanggo operasine. Thanks kanggo iki, privasi kabeh pangguna cukup dikontrol. Uga, titik positif iku informasi sing dituduhake ing obrolan disimpen ing server Telegram lan ora ing piranti.

Cara mbalekake pesen Telegram

Ing bagean iki sing sampeyan nemokake dhewe, sampeyan bakal bisa nemokake macem-macem pangolahan sing bisa sampeyan lakoni mbalekake obrolan lan file Telegram sing wis dibusak utawa ilang.

tombol batalaken

Aplikasi Telegram, ngidini sampeyan mbatalake apa sing wis dibusak, sengaja utawa ora sengaja. Elinga yen sampeyan kudu nindakake proses iki ing wektu paling cendhak nalika sampeyan wis mbusak pesen saka obrolan.

Nalika sampeyan nggawe kaputusan kanggo mbusak chatting rampung, sampeyan bakal weruh a opsi karo kamungkinan kanggo mbatalake tumindak sing mung sawetara detik. Yen sampeyan menet tombol batalaken, sampeyan bakal bisa mbalekake kabeh ing sawetara detik, pesen lan file tanpa masalah.

Sampeyan mung bisa nindakake proses iki ing papan wektu sing aplikasi nuduhake sampeyan ngandika kamungkinan ing sisih ngisor layar, sampeyan duwe wektu kira-kira 5 detik.

Yen sampeyan mbusak pesen ing obrolan individu, sampeyan bakal duwe solusi cilik. Ing kasus, nalika sampeyan siyap kanggo mbusak soko saka aplikasi, iki bakal takon kaping pirang-pirang yen sampeyan pengin mbusak konten kasebut, yen mangkono, sampeyan mung kudu nampa lan ngenteni kanggo dibusak.

Pesen disimpen ing Telegram

Mesthi, ing luwih saka siji kesempatan sampeyan wis disimpen pesen tanpa sadhar iku. Aplikasi olahpesen iki, Nduwe folder sing dibangun ing ngendi pesen sing wis disimpen disimpen lan bisa digunakake kapan wae.

Akeh pangguna Telegram ora ngerti babagan folder rahasia iki lan percaya yen wis ilang pesen. Ora perlu kuwatir maneh, pesen kasebut ora ilang, nanging wis disimpen lan sampeyan bakal bisa nemokake, saiki kita pitutur marang kowe carane sampeyan bisa mbalekake.

Kanggo ngakses, sampeyan kudu mbukak aplikasi olahpesen. Sabanjure, pindhah menyang sisih kiwa ndhuwur layar, ing ngendi sampeyan bakal ngetik jendhela profil. Banjur pilih jeneng lan nomer, ndeleng jeneng pangguna ing app. Ing lambang kaca nggedhekake sing katon ing layar chatting, nulis jeneng pangguna lan kanthi otomatis, Telegram, nuduhake folder pesen disimpen.

Priksa cache piranti sampeyan

layar telegram

https://play.google.com/

Yen sampeyan wis ilang utawa mbusak file, dadi multimedia utawa teks, lan sampeyan pengin mbalekake, sampeyan kudu tindakake langkah ing ngisor iki. Pisanan, sampeyan kudu pindhah menyang pangatur file ing piranti seluler sampeyan. Goleki folder ing jeneng piranti, yen iku Android, folder bakal duwe jeneng sing padha.

Sawise ditemokake, pilih, akses lan isine. Ing njero, sampeyan bisa nemokake macem-macem folder ing ngendi kabeh cache aplikasi sing diinstal ing piranti sampeyan disimpen. Temokake folder kanthi jeneng Telegram, lan akses kabeh file sing wis dituduhake ing aplikasi kasebut lan temokake file sing sampeyan salah mbusak.

Cara nggawe serep Telegram

gambar telegram

Proses nyimpen iki rada beda karo sing biasa kita deleng ing WhatsApp. Aplikasi Telegram nduweni a alat sing ngidini kita nyimpen kabeh data obrolan ing komputer pribadi.

Kanggo bisa ngekspor obrolan sing wis dibukak ing Telegram menyang PC, sing pertama sampeyan kudu ngerti yaiku sampeyan kudu duwe. diinstal aplikasi ing desktop piranti. Sawise sampeyan wis diinstal, sampeyan mung duwe mlebu nganggo nomer ponsel banjur ketik kode sing wis dikirim menyang salah sawijining piranti sampeyan, biasane seluler.

Nalika sampeyan mbukak app ing komputer, sampeyan bakal klik ing menu sing katon ing sisih kiwa ndhuwur layar, dikenal minangka menu hamburger. Sawise diklik, menu ditampilake lan sampeyan bakal nemokake pilihan setelan.

Nalika ngeklik setelan, jendhela pop-up katon karo opsi beda. Ing antarane kabeh pilihan kasebut, sampeyan kudu milih sing majeng. Maneh, layar anyar bakal mbukak ing ngendi sampeyan kudu milih opsi "Ekspor data saka Telegram", ing bagean "Data lan panyimpenan".

Kaya sing kadhangkala kedadeyan nalika nggawe serep, Sampeyan kudu ngerti kabeh opsi sing diwenehi kanggo sampeyan., amarga gumantung apa sampeyan milih siji utawa liyane, salinan iki bakal kurang lengkap.

Nalika sampeyan bisa ndeleng ing gambar, ana macem-macem kemungkinan nyimpen, mung obrolan pribadi utawa pribadi, grup pribadi utawa umum, ukuran file, etc. Yen sampeyan duwe kabeh lan salinan wis rampung, kabeh file bakal disimpen ing folder download ing jeneng "Telegram Desktop".

Elinga yen ora ana serep, sampeyan ora bakal bisa mbalekake obrolan, utawa pesen sing wis dibusak utawa file multimedia. Muga-muga tips dhasar babagan cara mbalekake pesen Telegram bakal mbantu sampeyan. Yen ana kasus sing diobati ing kasus apa wae, sampeyan wis ngerti carane tumindak.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.