Elemen jandela Kecap Naon anu utamina?

unsur kecap

Nyaho elemen jandela Word

Sacara umum, ngalangkungan panggunaan program sadidinten sapertos Word, aya tingkat kabodoan anu hébat dina pangguna. Kaleresan nyaéta dina mangtaun-taun sajarah éta parantos ngalaman parobihan. Kusabab kitu urang bakal terang elemen tina jandela Kecap. 

Unsur jandela Kecap

  • Bar Menu.
  • Tulbar standar.
  • Bar pamilih ikon alat.
  • Ikon pakakas.
  • Tukang Gulung.
  • Dokumén Tampilan sareng palang Status.
  • Daérah padamelan.
  • Pitulung sareng milarian jandéla.

Unsur jandela Kecap. Bar ménu

Ieu mangrupikeun titik mimiti aksés kana sadaya alat sareng kagunaan program. Ieu disayogikeun sareng bentuk konvensional sareng ti dieu nyaéta dimana urang tiasa mendakan sadaya unsur anu dicandak ku Word. Anu disusun sacara dikelompokeun ngalangkungan menu turun-handap.

Unsur jandela Kecap. Tulbar standar

Ieu salah sahiji tulbar anu menonjol di luhur anu sanés. Dina ieu urang tiasa mendakan sadaya pilihan anu paling sering dianggo sapertos: simpen file, mukakeunana, salin témpél, motong sareng nyetak. Urang ogé tiasa mendakan tombol bantosan, zum atanapi ikon anu ngaktipkeun atanapi nganonaktifkeun tulbar. Éta ogé ngagaduhan sidebars atanapi galéri gambar.

Bar pamilih ikon alat

Bar ieu dipaké pikeun milih kelompok ikon pakakas anu urang hoyong kéngingkeun. Mangtaun-taun, seueur diantarana parantos gandeng. Dina waktos anu sami, panulis kapaksa nempatkeun ikon alat ku cara anu langkung raoseun. Diantara anu menonjol: formatna, unsur-unsur dokumén, desain, tabel, tinjauan sareng grafik.

Ikon pakakas

Ieu tiasa ditingali dina sadaya ikon alat, gumantung kana grup anu dipilih. Sadaya ieu ngagaduhan legenda pondok anu nunjukkeun fungsina, anu katingali ku urang nalika urang nempatkeun ikon sareng ngantosan sababaraha detik.

Paling ciri sareng anu parantos dianggo ku urang dina sababaraha waktos, nyaéta ikon format dimana urang tiasa milih font anu dianggo. Dina ieu urang tiasa ningkatkeun, nempatkeun warna, nganggo miring, lebetkeun gambar atanapi museur kana téks.

Gulung

Kami ngagaduhan bar ngagugulung horisontal sareng nangtung, dimana urang tiasa napigasi dokumén ti luhur ka handap, sareng ti kénca ka katuhu. Kitu ogé, dina jandéla ieu, urang tiasa nga-inpormasi dokumén ku sababaraha cara. Kusabab éta: Koméntar, modifikasi, bagian, dumasar lapangan, tabel, grafik, catetan sareng judul.

Tampilan dokumen sareng palang status

Dina ieu urang tiasa ngarobih tata ruang tampilan dina dokumén dina beulah kénca handap nganggo pandangan anu béda, sapertos draf, diagram, perenah, layar lengkep sareng notepad. Sadaya ieu kami sumping pikeun dianggo dina sababaraha waktos dina pagawéan Kecap kami. Ngeunaan kaayaan, ieu moal masihan gambaran anu langkung gancang tina jumlah halaman dina dokumén, éjahan sareng kecap-kecap na aya.

Daérah pagawéan

Dina titik ieu, urang bakal tiasa nyerat dokumén kami, salian ti éta, urang tiasa ngagaduhan aksés kana sababaraha pilihan anu béda, dimana upami urang mencét tombol beurit katuhu kami sareng milih blok téks frase, kami bakal tiasa ningali sababaraha pilihan.

Pitulung sareng rohangan milarian

Tungtungna urang ngagaduhan daérah ieu, dimana urang tiasa ngenalkeun pola milarian. Program ieu bakal ngamungkinkeun urang pikeun kéngingkeun hasilna langsung sareng panggunaan panel sisi dimana urang bakal ningali hasil pamilarian anu kami ngeunteung.

Upami anjeun resep bagian inpormasi ieu, kami ngajak anjeun marios halaman wéb urang sahingga anjeun tiasa diajar langkung seueur tulisan sapertos Naon APU sareng naon bedana sareng CPU? Nya kitu ogé, kami nyungkeun pidéo ieu janten anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan elemen tina jandela Kecap. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.