Liquid Hard Drive Perkara Lemes Kahareup!

Hal anu paling aman nyaéta anu parantos anjeun kantos nguping ngeunaan Hard Drive, éta sababna dina tulisan ieu kami bakal ngabéjaan anjeun sadayana rinci ngeunaan Cairan Hard Drive sareng seueur deui

hard disk cair

Cairan Hard Drive

The Hard Drive Cair

Hard Drive dipikaterang parantos aya di pasar mangtaun-taun, nanging, mangtaun-taun aranjeunna maju kana kaayaan aranjeunna ayeuna. Kusabab kitu maka dina tulisan ieu kami bakal ngabéjaan anjeun masing-masing detail ngeunaan Hard Drive salian ti naon anu kawéntar Cairan Hard Drive.

Naon hard drive?

Dina naon dunya komputasi, naon anu dikenal salaku Hard Disk Drive atanapi ogé salaku Hard Disk Drive, ngarujuk kana alat anu dianggo pikeun nyimpen data ngalangkungan metoda rékaman magnét anu ngamungkinkeun nyimpen sareng ngarangkep masing-masing data sareng digital file.

Salaku tambahan, éta diwangun ku hiji atanapi langkung piring anu ditutupan ku matéri magnét, aranjeunna ngagabung ku sumbu anu sami dimana éta pinuh sanggup muter dina kecepatan anu cukup dina kotak anu disegel.

Di sisi anu sanésna, sirah nyerat sareng maca aya dina luhur unggal piring sareng dina unggal wajahna anu cocog, éta ngambang di luhur lambaran hawa ipis anu didamel ku rotasi disk anu sampurna.

Tungtungna, urang tiasa nyarios yén unggal Hard Drive tanggung jawab pikeun mempermudah aksés data, anu hartosna yén blok data tiasa disimpen sareng dicandak henteu paduli urutanna.

Sagalana ngeunaan Liquid Hard Drive

Teknologi terus maju mangtaun-taun, utamina dina bidang komputasi. Moal lami deui, tiasa ngala deui data bakal bénten pisan sareng anu biasa urang, éta kusabab hiji tim panaliti parantos ngamimitian damel anu dimaksudkeun pikeun ngalaksanakeun hiji jenis bahan lemes anu tiasa dianggo salaku panyimpenan komputer .

Nalika parantos aya pangalaman anu saé sareng Hard Disks konvensional, SSD atanapi disk solid dikenalkeun sareng ayeuna sigana evolusi ngamungkinkeun ngembangkeun Hard Drive Cairan, anu bisa diwangun ku polimér sareng seueur deui, paripolah fisikna beda-beda gumantung kana suhuna.

hard disk cair

Langkung lengkep

Di sisi anu sanésna, dinten ayeuna seueur inpormasi anu henteu dipikaterang, kumargi hiji-hijina inpormasi anu parantos disayogikeun ku panaliti henteu nutupan sadaya keraguan. Nanging, dimungkinkeun pikeun ngagunakeun macem-macem jinis nanopartikel ditunda dina cairan sahingga inpormasi teras tiasa disandikeun sareng jumlah anu diperyogikeun tiasa dipayunkeun dugi ka 1TB inpormasi tiasa disimpen, anu badé ageung séndok, anu urang tiasa masihan diri urang ideu ngeunaan léngkah anu hébat anu disangka.

Salaku tambahan kana ieu, numutkeun panilitian, ieu mangrupikeun gantung koloid dimana partikel-partikelna henteu leyur sacara permanen dina leyuran tapi sanggup ngajaga sipat sapertos, contona, ngarobih dirina ku cara anu tiasa diprediksi ku ayana panas.

Kumaha jalanna

Seueur jalma anu parantos nguping perkawis éta Cairan Hard Drive Aranjeunna teras-terasan naros ka diri nyalira kumaha cara anyar ieu jalan sareng jawaban na parantos diusahakeun disintésis salian ti ngajantenkeun langkung gampang dipikahartos. Kombinasi partikel ngan ukur ngagaduhan dua konfigurasi anu tiasa dibédakeun anu ngatur janten superimposable sareng gambar eunteung na, anu ngamungkinkeun dua nagara éta dibaca ku ngarobih unggal pengelompokan nanopartikel janten sakedik data.

Tungtungna, teu aya ragu yén urang nyanghareupan léngkah munggaran ka hareup yén dina waktos ieu kanyataanna, éta bakal ngajantenkeun dunya Hard Drives robih, sanaos ieu bakal lami.

Upami inpormasi anu dibagikeun dina tulisan ieu ngabantuan pisan anjeun, kami ngajak anjeun pikeun ningali anu séjén ngeunaan ieu Pabrik Mulangkeun Windows 10.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.