Kumaha ngalereskeun layar pc kuring ageung teuing?

Kumaha carana ngalereskeun layar pc kuring badag teuing? Ieu patarosan kacida dipénta. Tapi dasarna éta masalah resolusi layar, nalika ikon sareng windows dina pc némbongan tambahan ageung sareng ngaleuwihan ukuran tina monitor dimungkinkeun pikeun ngirangan aranjeunna sareng nempatkeun éta dina ukuran anu biasa.

Ngarengsekeun masalah ieu saderhana pisan, ngan ukur ngarobihna resolusi layar, urang tiasa nyarios sapertos kieu: nilai resolusi layar sabalikna tibalik sareng ukuran gambar dina monitor, nyaéta, dina kecap sanésna, beuki luhur nilai-nilai dina resolusi pantalla leutik gambarna bakal katingali. Kumaha ngarobih aranjeunna bakal gumantung kana sistem operasi keur dipaké.

Léngkah-léngkah pikeun nuturkeun pikeun ngonpigurasikeun resolusi layar dina Windows 7

  1. Pencét tombol katuhu dina area anu teu katutup tina desktop pc. Milih "Pasipatan".
  2. Buka cetak deui "Setélan", pencét dina pernyataan éta "Témbongkeun sipat".
  3. Geser geseran kana pernyataan "Resolusi layar" di katuhu. Sakumaha urang nyarios, langkung luhur resolusina, langkung alit ukuran ikon.
  4. Pencét "aplicar” lamun milih setelan resolusi anyar.
  5. Anjeun gaduh pilihan pikeun ningali layar. Anjeun tiasa mastikeun panarimaan anjeun ku mencét "Leres" dina kotak sakedik nyatakeun "Setup monitor”Terus pencét "Kanggo nampi". Operasi ieu tiasa dilakukeun sababaraha kali anu anjeun pikahoyong.

Anjeun tiasa ogé ngarobih ukuran ikon desktop

  1. Anjeun kedah lebetkeun desktop komputer anjeun.
  2. Pencét-katuhu dina desktop
  3. Anjeun milih "Tingali" sareng pilih ukuran ikon anu anjeun pikaresep

Prosedur dina Mac

Dina kasus komputer Mac resolusi layar ngatur jumlah inpormasi anu tiasa ditampilkeun dina waktos anu sami dina monitor. Prinsip anu sami dianggo sakumaha dina pc naon anu aranjeunna anggo Windows beuki luhur resolusi, unsur-unsur leutikna nembongan dina pantalla sareng pangaruh sabalikna bakal dihasilkeun nalika nerapkeun pangirangan kana nilai cenah.

Tangtosna, éta bakal gumantung kana anu ngagunakeunna komputadorÉta mangrupikeun masalah karesep, anu ngagaduhan cacad visual bakal langkung resep damel sareng elemen anu langkung ageung pikeun tujuan bentuk anu kirang visual sahingga tiasa langkung visualisikeun aranjeunna. Serie Mac OS ngagaduhan kadali resolusi internal supados resolusi layar tiasa diluyukeun langkung gancang.

Prosedur pikeun komputer Mac nyaéta sapertos kieu, step by step:

  1. Pilih logo Apple anu aya di kénca luhur layar.
  2. Pencét kana pernyataan éta "Préferénsi sistem", teras pilih "Layar".
  3. Pencét kana pernyataan éta "Layar" upami teu acan kapilih.
  4. Pilih hiji resolusi diantarana aya dina daptar resolusi tina daptar resolusi pakakas. Kami sadar yén resolusi layar anu sering dianggo nyaéta 1280 x 1024 pikeun tampilan anu distandarkeun sareng 1280 x 800 ditujukeun ka layar jenis panorama. Dina komputer Mac OS X konfigurasi anyar ngoperasikeun langsung.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.