TV Melengkung Naha Éta Patut Investasi?

Dina taun-taun ayeuna urang gaduh épolusi anu hébat dina bagéan pasar tipi, sajaba harga-harga na ningkat pisan, kandelna masing-masing panelna ogé parantos dikirangan, tapi tetep ningkatkeun résolusi sareng kualitas na. Tina layar. Panggihan sadayana anu aya hubunganana sareng tivi melengkung sareng sakedik deui.

TV melengkung

TV melengkung

TV sareng layar melengkung parantos janten tren ti 2016, tapi kusabab harga anu tinggi, saeutik pisan jalma anu cukup tuah janten tiasa ngagaleuh salah sahiji. Panel dina tivi ieu langkung ipis, résolusiana langkung luhur, sareng aranjeunna ngagaduhan fungsi SmartTV anu sanés.

Demam sapertos kanggo layar anu melengkung parantos ningkat saprak mérek Samsung ngaluncurkeun modél anyar produkna kalayan fitur ieu, malahan dipasarkeun telepon sél anu tiasa dilipet satengahna malah sigana rada teu nyata kusabab kumaha ipisna. panél anjeun.

Salaku tambahan, upami anjeun salah sahiji jalma anu henteu sadar kana tivi anu melengkung ieu, kami nyarankeun anjeun ka pusat balanja dimana anjeun tiasa mendakan parangkat éléktronik, sahingga anjeun sacara pribadi tiasa ningali tipi ieu, diajar langkung seueur ngeunaan éta, terang ngeunaan harga maranéhanana sahingga mutuskeun naha atanapi henteu anjeun resep salah sahiji ieu.

Pangaruh Spot Manis

Pangaruh anu dikenal salaku Sweet Spot pangaruh langkung ti naon waé dina watesan grafis tina tivi anu melengkung ieu, seueur jalma mikir yén gaduh layar anu rada melengkung, aranjeunna nawiskeun definisi anu langkung nyata, saolah-olah anjeun kaluar tina éta. Seuseueurna pabrikan sareng anu khusus dina bidang ieu nekenkeun yén televisi melengkung nawiskeun pangalaman anu langkung saé, dimana langkung jero, aranjeunna ngabantosan nyepetkeun réfleksi anjeun sareng kualitas gambar langkung saé.

Pikeun jalma-jalma anu henteu terang, pangaruh Sweet Spot nyaéta nalika anjeun nempatkeun diri persis dina titik optimal atanapi titik idéal pikeun ningali program dina tipi éta. Aya jalma anu nganggap yén titik amis mangrupikeun "titik amis", kumargi berkat inci anu ditawarkeun alat ieu, éta masihan pangguna sensasi anu pikaresepeun sareng jero.

tivi melengkung

Iraha TV melengkung asup akal?

Télévisi ieu teu tiasa ditingali tina titik naon waé, sabab ku gaduh layar anu melengkung, urang moal tiasa ningali program urang ku cara anu pangsaéna atanapi anu dipikahoyong. Titik Manis mimiti asup akal dina tivi anu melengkung nalika urang nempatkeun tipi dina titik tengah, dimana layar tiasa nyayogikeun babandinganana kalayan lega pisan, sahingga urang tiasa ngabayangkeun konténna ku cara anu leres.

Nalika urang mendakan daérah atanapi titik anu khusus, éta nalika urang bakal ngamimitian nganggo éta ku cara adaptasi tipi urang, salian ti ngamangpaatkeunana. Nanging, émut yén TV layar datar moal masihan anjeun perasaan anu sami sareng TV layar melengkung.

Upami tipi ageung pisan, layar anu melengkung bakal dikirangan, kumargi alit tipi, pangaruh kurva ageung. Di sisi anu sanésna, penting pikeun anjeun nyandak rohangan pikeun alat ieu, kusabab ku gaduh fitur ieu aranjeunna biasana nyandak rohangan anu langkung seueur tibatan biasana.

Naon kaunggulan televisi sareng layar melengkung?

Seueur pabrikan satuju yén sensasi perendaman anu ditawarkeun ku tipi kalayan layar anu melengkung leres, tapi henteu lengkep, sabab upami urang nempatkeun diri dina sudut pandang fisika, dina cara anu sami aranjeunna moal masihan sensasi anu leres salaku raksasa. layar bioskop ngalakukeunana atanapi bahkan, sakumaha pamasangan IMAX. Radius anu disayogikeun ku kurva layar ieu biasana nutupan 4 dugi 5 méter.

Kauntungan sanés anu disayogikeun ku tivi ieu nyaéta yén janten langkung ageung sareng gaduh dimensi anu langkung ageung, éta mempermudah pisibilitas, aya cerminan cahaya alami anu langkung saé, ku sabab kitu, kacapean panon dikirangan nalika ningali televisi, kabaca langkung saé kahontal sareng urang kéngingkeun konsumsi anu langkung handap alat, kusabab kacaanganna bakal langkung handap, kusabab ieu moal diperyogikeun pikeun menikmati program paporit urang.

Akhirna, hayu urang perhatoskeun yén tivi ieu anu ngagaduhan jangkauan anu luhur pisan, ngagaduhan statis anu luar biasa; Kusabab desain na maénkeun peran anu saé pisan kalayan statis na, sahingga nyayogikeun kamungkinan anu langkung ageung nalika mésér salah sahiji na.

Naha pantes mésér tivi kalayan layar melengkung ayeuna?

Ayeuna, mésér tipi kalayan layar melengkung disarankeun, salami anjeun ngagaduhan rohangan anu dituduhkeun, ogé biaya na saluyu sareng anggaran urang. Generasi tipi modéren sapertos Panasonic, Samsung, LG atanapi Sony, mangrupikeun mérek paling dipercaya sareng kasohor di pasar éléktronik.

Seueur merek ieu parantos ngaluncurkeun televisi sareng layar anu melengkung, di sisi anu sanésna, anu sanésna aya dina prosés, tapi aranjeunna parantos ngasilkeun salah sahiji. Émut yén pikeun pinuh mikaresep program tipi, urang kedah fokus dina milarian tempat anu pas pikeun milarian alat sahingga tiasa fokus dina titik tengah dimana urang tiasa ningali layar na sacara lengkep.

Janten alat anu modéren pisan, kalayan layar anu melengkung, diménsi ipis pisan sareng proporsi anu langkung ageung, biayana mahal pisan, sareng ku sabab kitu, sanaos produk anu kualitas luhur, éta henteu tiasa dijual seueur. Nanging, aya waé sababaraha jalmi, sanaos sababaraha urang, anu tiasa ngagaleuh alat éléktronik ieu.

Naha layar melengkung janten layar 3D naon?

Nya panginten panginten henteu, kumargi téknologi teras-terasan ngembang sareng mekar, janten urang bakal teras-terasan ningali panel anu langkung ipis, OLED bakal unggul, salaku tambahan, nalika urang henteu ngarepkeunana, dina sadaya bumi urang tiasa mendakan alat tina 70 dugi ka 80 inci. Ayeuna ieu moal kajantenan atanapi henteu gancang waé kajadian, tapi pastikeun, waktos éta bakal datang.

Kauntungan sareng karugian

Kanggo ngarengsekeun pos kami, kami wajib nyimpulkeun ku cara anu tepat pisan sareng langsung, masing-masing kaunggulan sareng karugian anu aya dina tipi kalayan layar anu melengkung. Salaku tambahan, urang nyarankeun sadayana pamiarsa urang ngadatangan blog ieu anu kami nyebatkeun, anu sakitar "Monitor melengkung Nyaho kaunggulan jeung kalemahanana!”

Kaunggulan TV Melengkung

Dina kaunggulan anu aya dina gaduh tipi modéren kalayan layar anu melengkung sareng ciri-ciri SmartTV, anjeun bakal tiasa mendakan masing-masing anu disebatkeun di handap ieu:

  • Sensasi anu masihan pangguna anu luar biasa, sabab éta tiasa ngajantenkeun kami yakin yén kami aya di jero éta.
  • Merk tina televisi ieu teu aya tandinganana.
  • Ku cara nempatkeun alat dina tempat anu leres, urang bakal tiasa ngabayangkeun unggal ujung sareng tempat layar urang, hal anu urang henteu tiasa mendakan dina layar datar.
  • Lampu alami sareng kajelasan langkung milih pisibilitas na.
  • Ku gaduh layar anu melengkung, urang tiasa terang yén éta jauh langkung ageung tibatan sigana.
  • Langkung seukeutna, grafik, dimensi sareng kualitas.
  • Anjeun tiasa milarian internet sareng nonton pilem atanapi serial online.
  • Sababaraha diantarana aya tactile, janten anjeun tiasa mopohokeun jauhna.

Kakurangan TV Melengkung

Hayu urang teraskeun sareng karugian tina televise modéren ieu, pikeun ngarengsekeun pos tivi anu melengkung, anjeun kedah terang masing-masing karugian ieu anu bakal kami sebatkeun:

  • Upami urang henteu mendakan titik anu optimal atanapi leres pikeun ditingali, éta tiasa ditingali langkung parah tibatan televisi layar datar.
  • Nalika ngagantungkeun aranjeunna dina témbok, éta katingalina goréng sareng kandelna tiasa langkung ageung.
  • Mahal pisan.
  • Gumantung kana dimana ayana, éta tiasa nyandak langkung seueur ruang tibatan anu urang pikir.
  • Kulawarga anu ageung atanapi gaduh rohangan leutik moal tiasa ngagaduhan tivi kalayan layar anu melengkung, kumargi peryogi sahenteuna 70 inci rohangan pikeun pisibilitas anu saé.
  • Anjeun moal tiasa nampi program anjeun ti mana waé, tapi anjeun kedah milarian lokasi dina titik anu khusus.
  • Kusabab aranjeunna langkung ipis, kalayan langkung seueur definisi sareng grafik, ieu bakal langkung mahal.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Actualidad Blog
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.